Results for category "Actualiteiten"

Camping trends

De trends in de campingwereld veranderen ieder jaar in Frankrijk en in de rest van Europa. Er worden vaak nieuwe concepten geïntroduceerd, met als doel om aan alle wensen van de campinggasten te voldoen, terwijl er ook rekening wordt gehouden met de natuur en de camping zelf. De Vendée, het nummer 1 toeristische departement van de Atlantische kust en op 3 na mooiste toeristische bestemming in Frankrijk, is een ideale uitvalsbasis voor Read More →

VERBLIJF EEN WEEKEND DICHTBIJ LES SABLES D’OLONNE

Niets fijner dan een weekend in de Vendée om de drukte te ontvluchten en bij te komen van het drukke leven. In drie dagen kunt u genieten van een rustige atmosfeer en u laten meevoeren in het ritme van talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een verblijf van 3 dagen, alles is mogelijk in de Vendée, dichtbij Les Sables d’Olonne!

Nieuwe toeristische attracties van 2016 in de Vendée

De attracties van 2016 in de Vendée

De grootste en meest sensationele nieuwe attractie van de Vendée in 2016 is O’Gliss Park. Dit is een enorm waterpark (het grootste van Europa) voor de hele familie. De ontwerpers van het avonturenpark Indian Forest hebben een nieuw concept bedacht: een park van 6 hectare groot, waar zowel kinderen als echte thrillseekers vrolijk kunnen rondspetteren.

parc aquatique ogliss park 1024x268 Nieuwe toeristische attracties van 2016 in de Vendée Read More →