Voor wielren-fans is de Vendée  de plek om naar toe te gaan op 7 en 8 juli 2018!

Op deze dagen zullen hier in ons mooie departement niet slechts 1 maar zelfs twee Tour-etappes plaatsvinden.

Het feest zal op zaterdag 7 juli losbarsten: De allereerste etappe voert de renners langs de Côte de Lumière, van Noirmoutier tot Fontenay-le-Comte, en komt onderweg langs een paar van de mooiste en bekendste badplaatsen van de Atlantische kust: Saint Jean de Monts, Saint Gilles Croix de Vie, Brétignolles sur Mer en ook Les Sables d’Olonne. Zie hieronder de route van de Grand Départ van deze Tour de France 2018 :

U had het vast al begrepen, de Tour blijft dus nog een extra dag in de Vendee, waar de tweede etappe iets verder het land in palats zal vinden! Deze etappe gaat van start in Mouilleron Saint Germain (voor het eerst startplaats), en zal het peloton naar La Roche sur Yon brengen, waarbij ze onderweg langs Les Herbiers, Montaigu en ook Beaulieu sous la Roche komen. Ook hiervoor de route:

La Roche sur Yon, waar de Tour voor de 6e keer in de geschiedenis langs zal komen, fungeert in de week voor de Grand Depart ook als zogeheten ‘Tour-standplaats‘.

Wanneer u graag aanwezig wilt zijn bij een van deze twee eerste etappes van de Tour, is Camping Village de la Guyonnière***** de ideale uitvalsbasis: gelegen in Saint Julien des Landes, aan de rand van het schitterende Lac du Jaunay, is het vanaf hier slechts tientallen minuten rijden naar bijvoorbeeld Brétignolles sur Mer en Beaulieu sous la Roche, waar u een mooi plekje kunt vinden om de renners te zien passeren.

Profiteer van onze speciale aanbieding rondom de Tour de France, in samenwerking met Vendée Toerisme :

Voor elke geboekte week krijgt u 1 week extra GRATIS, van 30/06/2018 tot en met 14/07/2018 in een Cottage*** 4/6p of een Cottage*** 6p !

Ook te huur (exclusief speciale aanbieding): Chalets, Glamping, Premium Cottages en Staanplaatsen voor uw tent, caravan en/of camper..

Twijfel niet langer en reserveer uw verblijf op onze 5-sterrencamping voor een mooie prijs, zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie op een plaats slechts 10 minuten rijden van de stranden en het parcours van de Tour de France 2018!

Aandeel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •