Het Glamping-principe
Glamping is een nieuw concept in het kampeertoerisme dat in 2007 in Groot-Brittannië voor het eerst werd geïntroduceerd. Tegenwoordig kunnen vakantiegangers kiezen voor een rustig verblijf in de natuur, met alle comfort die zij zich wensen. Vandaar dat Glamping, een samentrekking van « Glamour » en « Camping », u de mogelijkheid biedt alle ongemakken van het traditionele kamperen achter u te laten. U maakt niet langer slapeloze nachten door op een oncomfortabel luchtbed, hoeft geen zeeën van tijd meer te besteden aan het opzetten van uw tent… In plaats daarvan krijgt u luxe en comfort !
Om mee te gaan in dit avontuur hebben talloze campings in Frankrijk het Glamping-concept geïntroduceerd in de afgelopen jaren. Zij hebben verschillende soorten accommodaties in hun aanbod opgenomen die iets bijzonderder en authentieker zijn dan de normale soorten accommodatie. Zo kunt u in een tipi slapen, in een yurt of in een boomhut… Voor ieder wat wils ! une cabane dans les arbres, les possibilités sont denses… à chacun sa préférence !
Zodoende kunt u tijdens uw verblijf genieten van alles wat de natuur u te bieden heeft, maar wel in een sfeer van luxe en comfort. Een privé-jacuzzi, ontbijt dat bij uw accommodatie gebracht wordt… Genoeg voordelen om van te profiteren tijdens uw Glamping-vakantie !
Ook heeft Glamping een ecologisch verantwoord tintje. Het grootste deel van de accommodaties zijn gemaakt van natuurlijk, gerecycled materiaal. Dit stukje eco-toerisme is kenmerken voor deze nieuwe soorten accommodaties en wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.
Glamping op Camping Village de la Guyonnière
De 5-sterrencamping Village de la Guyonnière, gelegen in de Vendée, beschikt over verschillende bijzondere soorten Glamping-accommodaties. U kunt op de camping genieten van een paar dagen in de natuur van de Vendée met familie of vrienden. Verschillende soorten accommodatie zijn beschikbaar, variërend in capaciteit en mate van comfort.

 

Tente safarari lodge
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de Lodge-tenten, gemaakt van natuurlijke materialen ! Voor het grootste deel gemaakt van hout en katoen, is dit een ideale accommodatie om te kunnen genieten van de omringende natuur vanaf het ruime terras, me t uw naasten. Wanneer u één van de Lodges boekt, heeft u ook recht op enkele extra’s : Een gratis bezoek aan ons wellness centrum, WiFi toegang, veel ruimte etc.
Ontdek nu onze verschillende Glamping-accommodaties (http://www.camping-guyonniere.com/locations/glamping/) op camping Village de la Guyonnière die plaats bieden aan 2 tot 8 personen. Tijdens uw verblijf op Camping Village de la Guyonnière in de Vendée kunt u ook gebruik maken van alle services en activiteiten (http://www.camping-guyonniere.com/activites/espace-aquatique/) die de camping te bieden heeft : zwembadencomplex, animatie, wellness, kinderboerderij etc.

Aandeel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •