Results for category "Activiteiten en Uitstapjes"

VERBLIJF EEN WEEKEND DICHTBIJ LES SABLES D’OLONNE

Niets fijner dan een weekend in de Vendée om de drukte te ontvluchten en bij te komen van het drukke leven. In drie dagen kunt u genieten van een rustige atmosfeer en u laten meevoeren in het ritme van talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een verblijf van 3 dagen, alles is mogelijk in de Vendée, dichtbij Les Sables d’Olonne!

Nieuwe toeristische attracties van 2016 in de Vendée

De attracties van 2016 in de Vendée

De grootste en meest sensationele nieuwe attractie van de Vendée in 2016 is O’Gliss Park. Dit is een enorm waterpark (het grootste van Europa) voor de hele familie. De ontwerpers van het avonturenpark Indian Forest hebben een nieuw concept bedacht: een park van 6 hectare groot, waar zowel kinderen als echte thrillseekers vrolijk kunnen rondspetteren.

parc aquatique ogliss park 1024x268 Nieuwe toeristische attracties van 2016 in de Vendée Read More →

Puy du Fou, een bijzonder attractiepark

Als u op vakantie gaat naar de Vendée, dan mag een bezoek aan Puy du Fou niet ontbreken! Puy du Fou is geen doorsnee attractiepark. Hier vindt u geen draaimolens en achtbanen, maar een breed scala aan artistieke voorstellingen en vertoningen die de historie van de Vendée tot leven brengen.
Nieuw: In 2014 heeft Puy du Fou er een nieuw en nog nooit eerder vertoond universum bij: de Renaissance!

Bespaar op een onvergetelijk bezoek aan Puy du Fou door uw kaartjes alvast op de camping la Guyonnière te kopen!
Volwassenen: €28,00 in plaats van €33,00 aan de kassa
Kinderen: €19,00 in plaats van €23,00 aan de kassa

Read More →

De stranden van de Vendée

De vele stranden van de Vendée. Welke moet u kiezen voor een zorgeloos dagje zee ? Ontdek het hieronder in de lijst van stranden dichtbij camping La Guyonnière.

Kenmerken : afstand, zand of rotsen, golven, restaurants… Read More →

Het lac du Jaunay in de Vendée, een natuurlijk bassin

Het Lac du Jaunay biedt vele toeristen de mogelijkheid de drukte te ontvluchten en heerlijk te ontspannen. Er kan heerlijk worden gewandeld en gefietst en ook visser zijn het hele jaar door aan de waterkant te vinden.

De Jaunay is een rivier van ca 45 km die door dertien verschillende dorpen en steden stroomt, waaronder Saint Julien des Landes. Het Lac du Jaunay is een onderdeel van de Pays des Achards.
Er zijn wel 21 verschillende routes en samen vormen zij zo’n 230 km aan bewegwijzerde paden welke met elkaar in verbinding staan en grotendeels rondom het Lac du Jaunay liggen. Read More →