Catégorie : Activiteiten en Uitstapjes (Page 1 sur 3)

Het « Grand Parc du Puy du Fou » in Vendée, Frankrijk

puydufou_logo

Verkozen tot het Beste Pretpark van de Wereld in 2012 en 2014, beste Live Show ter wereld in 2016 en 2017 en ook verkozen tot Traveler’s Choice in 2016 en 2017… De reputatie van het Grand Parc du Puy du Fou in de Franse Vendée is er een om door een ringetje te halen.

Echter, voor hen die nog niet de kans hebben gehad om dit pretpark te ontdekken, leggen we graag nog even het concept uit.

Lire la suite

10 MANIEREN OM VAKANTIE TE VIEREN IN DE NATUUR VAN LA GUYONNIERE

Heeft u een hectisch leven, het hele jaar door ? Dan gaat er niets boven een kampeervakantie om volledig op te laden in de natuur! Ontdek onze 10 tips voor activiteiten op en rondom de camping met een natuurlijk tintje !

1 – Wandel en ontdek rond om het Meer van Jaunay
Dit beschermde natuurgebied van 114 hectare beschikt over een

Lire la suite

VERBLIJF EEN WEEKEND DICHTBIJ LES SABLES D’OLONNE

Niets fijner dan een weekend in de Vendée om de drukte te ontvluchten en bij te komen van het drukke leven. In drie dagen kunt u genieten van een rustige atmosfeer en u laten meevoeren in het ritme van talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een verblijf van 3 dagen, alles is mogelijk in de Vendée, dichtbij Les Sables d’Olonne!

Belangrijke gebeurtenis in Vendée: Terres de Jim 2016

homeTDJIM2016 (1)

Als u geïnteresseerd bent in landbouw en het boerenleven, raden wij u aan om een kijkje te nemen bij hèt evenement van 2016 ! En waar anders kan dit evenement nu plaats vinden dan in ons mooie departement, de Vendée?

Terres de Jim is het grootste agrarische openluchtevenement van Europa.

Lire la suite

Page 1 sur 3

Fièrement propulsé par WordPress & Thème par Anders Norén