Niets fijner dan een weekend in de Vendée om de drukte te ontvluchten en bij te komen van het drukke leven. In drie dagen kunt u genieten van een rustige atmosfeer en u laten meevoeren in het ritme van talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een verblijf van 3 dagen, alles is mogelijk in de Vendée, dichtbij Les Sables d’Olonne!

  • Dag 1 : Uw aankomst in de Vendée, rijk aan talloze activiteiten !

 

Zodra u bent aangekomen op camping Village de la Guyonnière kunt u eigenlijk meteen weer vetrekken… Geen tijd te verliezen, er is te veel om te ontdekken in de Vendée! De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor iedereen wat wils: Pretpark Puy du Fou voor de ontdekkers, het Indian Forest-park voor de avonturiers, natuur en wandelroutes voor hen die rust zoeken en talloze watersportactiviteiten voor de sensatiezoekers.

Ga naar het hart van de Vendée om u onder te dompelen in een grandioze Visuel_Saison2015_Paysage_BDhistorische omgeving in het pretpark Puy du Fou. Gedurende de hele dag kunt u de vele facetten van het park ontdekken: natuur, ambacht, dieren, restaurants met thema’s, indrukwekkende spektakels etc. Dit park is de rit ernaartoe zeker waard, dit wordt bevestigd door de vele prijzen die zij al gewonnen hebben (Beste pretpark ter wereld in 2014!).

Dichterbij de kust van de Vendée vindt u ook verschillende mogelijkheden om de avonturier in uzelf te ontdekken. Zo kunt u terecht in het klimpark Le Grand Défi waar u onder andere een boomparcours kunt afleggen en paintballen. Vanaf zomer 2016 kunt u ook een bezoek brengen aan het nieuwe waterpark O’Gliss Park, waar spanning en sensatie maar ook talloze mogelijkheden tot ontspanning u staan te wachten!

 

  • Dag 2 : Bewandel en ontdek de prachtige stranden van de Vendée

Dichtbij de camping vindt u prachtige zandstranden en ongerepte natuur! Gelegen vlakbij de bekende badplaatsen Les Sables d’Olonne en Saint Gilles Croix de Vie, is camping Village de la Guyonnière de perfecte uitvalsbasis om de kust van de Vendée te ontdekken. Of u nu wilt zwemmen, watersport wilt beoefenen, zonnen of wandelen, de mogelijkheden zijn hier eindeloos!

fond-plage

 

  • Dag 3 : Rust lekker uit op de camping aan het eind van uw verblijf

Om ten slotte nog even te genieten van uw laatste dag in de Vendée, kunt zich prima vermaken en ontspannen op Camping Village de la Guyonnière. Talloze activiteiten en een uitgebreid animatieprogramma staan hier tot uw beschikking. In de ochtend kunt u een verblijf in ons wellness-centrum boeken en vervolgens een paar baantjes trekken in ons verwarmde zwembad waar u ook kunt genieten van onze lazy river of de glijbaan. Vervolgens kunt u na een fijne lunch in uw accommodatie een mooie wandeling over de camping maken, gebruik maken van één van de sportvelden of meedoen aan één van de leuke activiteiten georganiseerd door de animatie.

oglisslogoquadri__083109900_1847_08012016

le-grand-defi-3

Aandeel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •