De camping Village LA GUYONNIERE, gelegen in Saint Julien-des-Landes in de Vendée, heet u welkom voor een rustgevende vakantie op het platteland.

Op het platteland is er niets leuker dan de vogels die ‘s ochtends fluiten, de zon die op komt en het landschap beetje bij beetje opnieuw verwarmt en kunnen ruiken hoe de natuur opnieuw ontluikt, … Het platteland biedt u genoeg mooie ervaringen om te ontdekken!

Camping Village de la Guyonniere kiest voor een bewuste aanpak

Op camping Village de la Guyonniere kunt u de mooiste vakantiemomenten beleven in totale harmonie met de natuur, op uw staanplaats gelegen in een volledig groene omgeving. Op de gehele camping zijn veel groene stukken vol hagen en struiken aangelegd, om het natuurlijke milieu van de camping zoveel mogelijk te behouden. Als bewijs van onze inzet om zo bewust mogelijk met de natuur om te gaan, heeft de camping sinds 2015 een speciaal mileu-label verkregen, het Europese Ecolabel.

Vele verschillende nieuwe voorzieningen zijn sindsdien op de camping gerealiseerd om uw verblijf in de natuur zo duurzaam mogelijk te maken.

Eco-Fontein : FONTEKO

Het water in deze fontein is van hoge kwaliteit en wordt 3 keer gefilterd voor u het in uw herbruikbare waterfles kunt tappen. U kunt kiezen uit gewoon bronwater of bruisend water, of natuurlijk allebei.

Een bewust team

èVermindering van energiegebruik en meer gebruik van duurzame energie

èMinder afvalproductie

èOptimalisering van watergebruik

èVerspreiding van het ‘Eco-carnet’ aan onze gasten voor meer informatie over duurzaamheid

Overnachten op het platteland

Op Camping Village de LA GUYONNIERE, kunt u overnachten op vele verschillende manieren. Het is aan u om de optie te kiezen die het beste bij u past!

 • Een uniek soort huuraccommodatie volgens het Glamping (Glamour + Camping) concept: De Woody Lodge, Safari Lodge of Family Zen.
 • Een van onze stacaravans Confort, Family, Family Prestige, Duo, etc…
 • Chalets
 • Of natuurlijk voor de echte kampeerders, kunt u kiezen uit twee soorten staanplaatsen: Standaard, of Grand Confort.

Activiteiten in de natuur

Bent u graag in de natuur tijdens uw vakantie? U bent nog niet zo bekend met het Franse platteland en wilt dit graag ontdekken? Kom naar camping Village de la Guyonniere waar de natuur, de zon, het platteland en de zee op u wachten!

 

Zij die van wandelen houden kunnen hier hun hart ophalen… U kunt in het landschap van de Vendée talloze verschillende wandelpaden ontdekken, de een nog mooier dan de ander. Voor zowel grote en kleine wandelaars is er voor ieder wat wils.

–          Le Grand Parcours in Brem sur Mer,

–          De tour van Vairé,

–          Het Sentier du Sel in L’Ile d’Olonne,

–          L’Arboretum in Olonne sur Mer,

–          Le Coudriou in Château d’Olonne,…

 

Voor iets meer spanning en avontuur kun je terecht in het natuurlijke amusementspark Le Grand Defi in Saint Julien des Landes. Hier kunt u een boomklimparcours doen maar ook paintballen, ponyritjes maken of een orientatieparcours afleggen… U kunt hier op een actieve manier genieten van de natuur!

Ten slotte is er nog een andere manier om deze prachtige regio te ontdekken: Een tocht per paard door het bos en over het strand. Op deze manier ontdek je tijdens je tocht vele verschillende landschappen met de mooiste uitzichten.

 Nu weet u waar uw volgende vakantie op het platteland naar toe zal gaan!

Aandeel
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •